Τιμή κατ' Άτομο για 5 Νύχτες με All Inclusive.

 

Low season
14/6 - 30/6 & 1/9 - 15/10
Δίκλινο Θέα Θάλασσα
€ 315
Med season
1/7 - 18/7 & 25/8 - 31/8
Δίκλινο Θέα Θάλασσα
€ 410
High season
19/7 - 24/8
Δίκλινο Θέα Κήπος
€ 415

Ανάμεσα στις εκατοντάδες των ξενοδοχειακών καταλυμάτων της Κρήτης, το ξενοδοχείο Sunshine Crete Beach ξεχωρίζει για την τοποθεσία του και τις εγκαταστάσεις all inclusive.

Το ξενοδοχείο Sunshine Crete Beach βρίσκεται σε μια απέραντη παραλία, στο γραφικό χωριό Κουτσουνάρι και 8χλμ. Μακριά από την πόλη της Ιεράπετρας και δεν είναι τίποτα λιγότερο από έναν ήσυχο, αναζωογονητικό καλοκαιρινό παράδεισο για τους νέους και τους ηλικιωμένους!

Την στιγμή που βγαίνετε στο ξενοδοχείο Sunshine Crete Beach, αισθάνεστε τη διαφορά: Λευκά 2 & 3 ορόφων κτίρια, τοποθετημένα όμορφα στο φόντο της βλάστησης της Κρήτης, ανοίγουν στο λαμπερό μπλε, αφήνοντας το θαλασσινό αεράκι να σας αφαιρέσει το άγχος και φροντίζει.

Όλα όσα σας περιμένουν για μια μοναδική εμπειρία διακοπών.
Το ξενοδοχείο Sunshine Crete Beach είναι η απόλυτη εμπειρία διακοπών όλων των περιπτώσεων που συνδυάζει: ευρύ φάσμα άνετων καταλυμάτων, εξαιρετικό φαγητό, διασκέδαση και διασκέδαση για παιδιά, δραστηριότητες και αθλήματα για νέους και ηλικιωμένους, νυχτερινή ψυχαγωγία, δροσερά μπαρ και κυρίως η ομάδα Sunshine Hotels επαγγελματίες, στη δική σας εξυπηρέτηση, ως οι σπουδαίοι εμπειρογνώμονες μιας καλοκαιρινής καλοκαιρινής διακοπής στην Κρήτη!

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...