...με διαμονή στο DIAMANTIDIS HOTEL 3*

4 ημέρες οργανωμένη εκδρομή με αεροπλάνο με ημιδιατροφή (τα γεύματα δίνονται σε τοπικά επιλεγμένα εστιατόρια) στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο Δείπνο και το Πασχαλινό Γεύμα.

 

GROUP 17-20/04
Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο : 349 ευρώ
3ο άτομο * : 315 ευρώ
Μονόκλινο : 410 ευρώ

Φόροι αεροδρομίου 49 € κατ’ άτομο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Λήμνος - Πολιόχνη - Μύρινα
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Λήμνο. Άφιξη και διερχόμενοι τα Καμίνια, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της προϊστορικής Πολιόχνης. Συνεχίζουμε για τον Άγιο Σώζων (πολιούχο της Λήμνου) και αργότερα για τον ορεινό Κόντια με τους ανεμόμυλους και τα πετρόχτιστα σπίτια. Χρόνος για γεύμα στη Νεβγάτη και εγκατάσταση στη Μύρινα στο κεντρικό DIAMANTIDIS HOTEL 3*. Δείπνο σε κοντινό εστιατόριο και παρακολούθηση του Επιταφίου.

Μεγ.Σάββατο: Μεγάλος γύρος νησιού
Πρόγευμα και αρχίζουμε τις επισκέψεις μας από το Πορτιανό με το Λαογραφικό Μουσείο και την οικία που διέμεινε ο Churchill. Στη γειτονική Νέα Κούταλη θα δούμε το Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης και αργότερα στον Κότσινα την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Θα εντυπωσιαστούμε από τον αρχαιολογικό χώρο των Καβειρίων και την τέχνη της Αγγειοπλαστικής στο Κοντοπούλι. Χρόνος για γεύμα στον Μούδρο και επιστροφή. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και πεζή μετάβαση για την Ανάσταση. Ακολουθεί παραδοσιακό δείπνο με μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα σε κοντινό εστιατόριο.

Κυριακή Πάσχα: Λαμπρή στη Μύρινα
Χριστός Ανέστη! Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στις ομορφιές της Μύρινας. Το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο με το πατροπαράδοτο αρνάκι και άλλα εδέσματα.

Δευτέρα: Λήμνος - Οινοποιείο - Αθήνα
Πρωϊνό και χρόνος ελεύθερος. Αργότερα μετάβαση σε τοπικό οινοποιείο για να δοκιμάσουμε τα περίφημα Λήμνια κρασιά αλλά και ένα από τα πιο γνωστά εργαστήρια του νησιού για τοπικά προϊόντα (μαστιχοβανίλιες, ταχίνι, λουκούμια κ.α.). Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SKY EXPRESS
17/4     Αθήνα - Λήμνος      09.30-10.30
20/4    Λήμνος - Αθήνα      16.45-17.45

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Λήμνος - Αθήνα οικονομικής θέσης με SKY EXPRESS • Μεταφορές - εκδρομές ως πρόγραμμα με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο κεντρικό DIAMANTIDIS HOTEL 3* στην Μύρινα • Πρωϊνό στο ξενοδοχείο καθημερινά. • Νηστίσιμο δείπνο, Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα σε τοπικά εστιατόρια (ημιδιατροφή) • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο ανά διαν/ση: Ξενοδοχείο 2*: € 0,50 3*: € 1,50 4*: € 3,00 5*: € 4,00

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...