Τριήμερη Εκδρομή με Πούλμαν (Group)

Group
6, 13 Δεκ.
Mε Ημιδιατροφή.
Aπό € 149 / άτομο σε δίκλινο.

Ελάτε να ξαναγίνουµε παιδιά στο οµορφότερο θεµατικό πάρκο της χώρας µας! Ο μαγικός του κόσμος ανοίγεται μπροστά μας! Το σπίτι του Άη-Βασίλη, το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών, το Εργοστάσιο Σοκολάτας, το κάστρο του Playmobil, το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, το Πηγάδι των Ευχών, το Χριστουγεννιάτικο Fun Park, το Πολικό Express, το Παγοδρόμιο των Ξωτικών, η Χριστουγεννιάτικη Αγορά και πολλές ακόμα δραστηριότητες δωρεάν ή σε προσιτές τιμές, μας περιμένουν για να γεμίσουν την ημέρα μας με Χριστουγεννιάτικη Μαγεία!

3ήμερη εκδρομή με πούλμαν με ημιδιατροφή, Παρασκευή 6 και 13 Δεκεμβρίου:

1η μέρα: Αθήνα - Μύλος Ξωτικών - Καλαμπάκα Αναχώρηση 15.30 από Σύνταγμα με ενδιάμεσες στάσεις για Καλαμπάκα. Εγκατάσταση στο Amalia Hotel Meteora 4*. To βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Μύλος Ξωτικών - Τρίκαλα Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τον Μύλο των Ξωτικών. Παραμονή μέχρι το απόγευμα. Επιστρέφουμε στην Καλαμπάκα. To βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Μετέωρα - Μουσείο Φυσικής Ιστορίας - Αθήνα Μπουφέ πρόγευμα και περιήγηση στα Μετέωρα. Επίσκεψη στις Μονές Βαρλαάμ και Αγίου Στεφάνου. Αργότερα επίσκεψη μας στο εντυπωσιακό μουσείο φυσικής ιστορίας και μανιταριών (έξοδα ατομικά).

Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Κόστος κατ’άτομο σε δίκλινο € 149
Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...