....µε διαµονή στο Ionion Star Hotel 4*

4 ημέρες κατ’ άτοµο οργανωµένη εκδρομή  με λεωφορείο με ημιδιατροφή

 

GROUP 1-3/05
Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο : 179 ευρώ
3ο άτομο : 145 ευρώ
4ο άτομο : 135 ευρώ
GROUP 1-3/05
3ο άτομο έως 8 ετών : 80 ευρώ
4ο άτομο έως 8 ετών (χωρίς κρεβάτι) : 80 ευρώ
Μονόκλινο : 245 ευρώ
GROUP 30/4-3/5
Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο : 239 ευρώ
3ο άτομο : 190 ευρώ
4ο άτομο : 180 ευρώ
GROUP 30/4-3/5
3ο άτομο έως 8 ετών : 95 ευρώ
4ο άτομο έως 8 ετών (χωρίς κρεβάτι) : 95 ευρώ
Μονόκλινο : 335 ευρώ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα: Αθήνα - Λευκάδα
Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:30 για Λευκάδα μέσω της γέφυρας ζεύξης Ρίου - Αντιρρίου. Περνώντας από Αμφιλοχία και από τη γραφική Βόνιτσα, καταλήγουμε στην υπέροχη πόλη της Λευκάδας στο IONION STAR HOTEL 4* απέναντι από την Μαρίνα. Εγκατάσταση σε ανακαινισμένα δωμάτια με θέα Μαρίνα ή πισίνα-θάλασσα. Δείπνο μπουφέ.

2η μέρα: Γύρος νησιού
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Εκδρομή - εξόρμηση στο πανέμορφο νησί για να γνωρίσουμε τα μυστικά του μέσα από έναν πανοραμικό γύρο. Θα αρχίσουμε με περίπατο στην πόλη της Λευκάδας με την όμορφη αγορά και τον υπέροχο πεζόδρομο στο ιστορικό κέντρο. Θα θαυμάσουμε τη θέα από το μοναστήρι της Φανερωμένης (επίσκεψη) και, διερχόμενοι από τον Αγ.Νικήτα, θα προχωρήσουμε προς το Κάθισμα (από ψηλά) με φόντο τα φανταστικά τυρκουάζ νερά. Συνεχίζουμε για Βασιλική και Νυδρί όπου χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

3η μέρα: Νυδρί - (Σκορπιός) - Λευκάδα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και περίπατος στο Νυδρί. Για όσους επιθυμούν, προαιρετική κρουαζιέρα στον μυθικό Σκορπιό, τη σπηλιά Παπανικολή και το νησί του ποιητή μας Α. Βαλαωρίτη, τη Μαδουρή. Αργότερα, επιστροφή στην πόλη της Λευκάδας για περίπατο στο υπέροχο ιστορικό κέντρο. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

4η μέρα: Μεσολόγγι - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το ιστορικό Μεσολόγγι και τον συναισθηματικά φορτισμένο “κήπο των Ηρώων”. Επιστρέφουμε στην Αθήνα μέσω Ρίου - Αντιρρίου με ενδιάμεσες στάσεις.

Σημείωση: Η 3ήμερη εκδρομή συνδυάζει την 2η και την 3η μέρα

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο IONIΟN STAR HOTEL 4* στην Λευκάδα σε ανακαινισμένα δωμάτια με θέα Μαρίνα ή πισίνα-θάλασσα • Μπουφέ πρωϊνό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Αρχηγός/ Συνοδός • Φ.Π.Α.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο ανά διαν/ση: Ξενοδοχείο 2*: € 0,50 3*: € 1,50 4*: € 3,00 5*: € 4,00

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...