....µε διαµονή στο Naxos Palace 4*

4 ημέρες κατ’ άτοµο οργανωµένη εκδρομή  µε πλοίο Πειραιάς - Νάξος – Πειραιάς µε ηµιδιατροφή καθηµερινά 

 

GROUP 05-08/06
Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο : 319 ευρώ
3ο άτομο : 305 ευρώ
Μονόκλινο : 399 ευρώ

4ο άτομο : 305 €

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα: Αθήνα - Πειραιάς - Νάξος
Απόπλους νωρίς το πρωί από Πειραιά για Νάξο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NAXOS PALACE 4* στην Στελίδα, 3 χλμ περίπου από τη Χώρα και περίπου 1000 μ από την αμμουδερή παραλία του Αγίου Προκοπίου. Ξεκουραστείτε στις ανέσεις και την πισίνα ή απολαύστε το μπάνιο σας στην υπέροχη παραλία. Το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Κεντρική Νάξος
Μπουφέ πρόγευμα και περιήγηση στην κεντρική Νάξο. Πρώτη στάση το χωριό Χαλκί, το παλαιό κέντρο του νησιού. Περίπατος στα πλακόστρωτα στενά και επίσκεψη στο πρώτο αποστακτήριο κίτρου, του παραδοσιακού ποτού της Νάξου. Ακολουθεί στάση στο χωριό Μονή και στο Βυζαντινό μοναστήρι της Παναγίας της Δροσιανής. Συνεχίζουμε για το Σαγκρί, γνωστό για την αρχιτεκτονική του, τα διάσπαρτα μοναστήρια και τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Δήμητρας στην περιοχή Γύρουλας. Θα καταλήξουμε στην διάσημη παραλία της Αγίας Άννας, με το δάσος από κέδρους. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Ορεινή Νάξος
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την ορεινή Νάξο. Πρώτη στάση στο Φιλότι, και συνεχίζουμε για το “μαρμάρινο χωριό” την Απείρανθο, το στολίδι της ορεινής Νάξου, όπου χρόνος για γεύμα. Θα καταλήξουμε στον Σταυρό Κεραμωτής, παραδοσιακό χωριό, χαμένο μέσα σε πλούσια βλάστηση. Επιστροφή και απόγευμα ξεκούρασης. Το βράδυ δείπνο.

4η μέρα: Χώρα Νάξου - Πειραιάς
Μπουφέ πρόγευμα και λίγος χρόνος ακόμα στο ξενοδοχείο μας. Αργότερα επίσκεψη στο κάστρο της χώρας της Νάξου όπου το τείχος του εφάπτεται με τους τοίχους των περιμετρικών σπιτιών. Ο μεσαιωνικός οικισμός δεν ήταν μόνο τόπος κατοικίας αλλά και διοικητικό, εκπαιδευτικό και θρησκευτικό κέντρο των Ενετών κατακτητών. Στο κέντρο της τειχισμένης πόλης η κεντρική πλατεία με την καθολική μητρόπολη και τα ερείπια του κεντρικού πύργου που η παράδοση θέλει να είναι το παλάτι του Σανούδου. Το απόγευμα απόπλους για Πειραιά.
Σημειώσεις: Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.

Blue Star
5 Ιουνίου     Πειραιάς - Νάξος    07:25 - 12:40
8 Ιουνίου    Νάξος - Πειραιάς    18:00 - 23:15

Περιλαμβάνονται: • Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς-Νάξος-Πειραιάς με BLUE STAR FERRIES (οικονομική θέση) • Μεταφορές, εκδρομές με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής • Διαμονή στο ξενοδοχείο NAXOS PALACE 4* • Πρωϊνό μποφέ και δείπνο (ημιδιατροφή) καθημερινά • Αρχηγός- συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο ανά διαν/ση: Ξενοδοχείο 2*: € 0,50 3*: € 1,50 4*: € 3,00 5*: € 4,00

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...