...με διαμονή στο υπερπολυτελές ROYAL PARADISE BEACH Resort & Spa 5* Lux

4 ημέρες οργανωμένη εκδρομή με λεωφορείο με ημιδιατροφή

 

 

GROUP 30/4-3/5 28-31/05
Τιμή ανά άτομο σε Superior θέα κήπο : 269 ευρώ
3ο άτομο θέα κήπο : 228 ευρώ
Μονόκλινο θέα κήπο: 382 ευρώ
GROUP 30/4-3/5 28-31/05
Τιμή ανά άτομο σε Superior θέα θάλασσα: 286 ευρώ
3ο άτομο θέα θάλασσα : 239 ευρώ
Μονόκλινο θέα θάλασσα: 410 ευρώ

3ο άτομο έως 12 ετών : 175 €

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα: Αθήνα - Καβάλα - Θάσος
Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 05:30 για το “πράσινο νησί” την Θάσο. Σύντομη επίσκεψη στην Καβάλα και από εκεί στην Κεραμωτή όπου επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για Θάσο. Άφιξη και τακτοποίηση στο υπερπολυτελές ROYAL PARADISE BEACH RESORT & SPA 5* Lux στoν Ποτό. Μπουφέ δείπνο.

2η μέρα: Γύρος Θάσου
Μπουφέ πρόγευμα και η εκδρομή μας ξεκινά κατά μήκος της δυτικής ακτής. Θα συναντήσουμε τις Σκάλες Μαριών, Καλλιράχης και Πρίνου για να καταλήξουμε στην πρωτεύουσα Θάσο ή Λιμένα. Χρόνος για την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο με το θέατρο του 3ου αι. π.Χ. Στο λιμάνι απολαύστε ουζάκι με χταποδάκι πριν αναχωρήσουμε για την ανατολική ακτή, όπου βρίσκουμε το χωριό Παναγιά, έναν οικισμό με έντονο Μακεδονίτικο χρώμα. Συνεχίζουμε για το μεσόγειο χωριό Ποταμιά και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μπουφέ δείπνο.

3η μέρα: Θεολόγος - Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ - Κάστρο - Λιμενάρια
Μπουφέ πρόγευμα και σήμερα θα επισκεφθούμε ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι του νησιού, ξεκινώντας από την κοινότητα του Θεολόγου και το μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Συνεχίζουμε για το Κάστρο προς το κέντρο του νησιού και τις Μαριές, ορεινό χωριό ανάμεσα σε δυο βουνοπλαγιές. Τελευταίος μας σταθμός τα Λιμενάρια, με το λεγόμενο Παλατάκι που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την περιοχή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μπουφέ δείπνο.

4η μέρα: Θάσος - Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τον Λιμένα όπου επιβίβαση στο πλοίο για Κεραμωτή. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Εισιτήρια πλοίου Κεραμωτή - Θάσο - Κεραμωτή • Διαμονή στο υπερπολυτελές ROYAL PARADISE BEACH RESORT & SPA 5* Lux στον Ποτό Θάσου • Μπουφέ πρωϊνό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών • Αρχηγός/Συνοδός • Φ.Π.Α.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο ανά διαν/ση: Ξενοδοχείο 2*: € 0,50 3*: € 1,50 4*: € 3,00 5*: € 4,00

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...