Τέσσερις, πέντε διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο THISTLE KENSINGTON GARDENS 4* sup.

Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES ή BRITISH AIRWAYS.

5ήμερο
19, 22, 23, 24, 26, 27, 28 Δεκ.
Τιμή κατ' Άτομο σε δίκλινο για 4 διαν/σεις, με Πρωινό
Από € 695
6ήμερο
21, 22, 23, 24 Δεκ.
Τιμή κατ' Άτομο σε δίκλινο για 5 διαν/σεις, με Πρωινό
Από € 755

Θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με την Βρετανική πρωτεύουσα από το αριστοκρατικό προάστιο Σάουθ Κένσινγκτον, όπου θα θαυμάσουμε τα ογκώδη, επιβλητικά μουσεία Φυσικής Ιστορίας, Επιστημών, Βικτωρίας και Αλβέρτου, θα δούμε το μνημείο αφιερωμένο στον πρίγκιπα Αλβέρτο και το Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ.

Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Νάιτσμπριντζ με τα καλόγουστα πολυκαταστήματα Χάροντς και Χάρβεϊ Νίκολς. Διασχίζοντας την Park Lane, θα δούμε την Marble Arch και το αριστοκρατικό Mayfair. Θα φθάσουμε έτσι στην επίσημη κατοικία της Βασιλικής οικογένειας, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, και θα περάσουμε από το Ουέστμινστερ με την πλατεία Κοινοβουλίου, όπου δεσπόζουν τα αγάλματα Εθνικών Ηρώων, το κτίριο του Κοινοβουλίου και το Αβαείο.

Θα επισκεφθούμε βεβαίως και το Βρετανικό Μουσείο, όπου θα ξεναγηθούμε στην πτέρυγα με τα περίφημα και μοναδικά γλυπτά του Παρθενώνα.

Το ραντεβού με το Studio της WARNER BROS είναι κλεισμένο. Ταξιδέψτε μαζί μας στην ατμόσφαιρα των ταινιών του Harry Potter στο Λονδίνο, που είναι η πόλη του. Αν μάλιστα κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά, θα καταλάβετε πως περιπλανιέστε στο φυσικό του περιβάλλον. Το King’s Cross Station και η πλατφόρμα Platform 9¾, η Leadenhall Market, η βικτωριανή σκεπαστή αγορά που είναι η είσοδος για την Diagon Alley, το διώροφο Λεωφορείο των Ιπποτών, το Hardy’s Original Sweet Shop... και το ταξίδι της οικογένειας στο Λονδίνο μετατρέπεται σε μαγική εμπειρία.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19, 22, 23, 24, 26, 27, 28 Δεκεμβρίου 5 μέρες, 21, 22, 23, 24 Δεκεμβρίου 6 μέρες

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...