...με διαμονή στο NEVROS HOTEL & SPA 4*

4 ημέρες οργανωμένη εκδρομή με λεωφορείο με ημιδιατροφή

Σημείωση: Όλες οι τιμές αφορούν δωμάτια με θέα την Λίμνη!

 

GROUP 10-12/05
Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο : 149 ευρώ
3ο άτομο : 135 ευρώ
Μονόκλινο : 179 ευρώ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα: Αθήνα - Λίμνη Πλαστήρα
Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:30 με κατεύθυνση τη Λίμνη Πλαστήρα ή Ταυρωπού. Προσκύνημα στην Ι.Μ.Κορώνης με την απίστευτη θέα και χρόνος για καφέ στην Πλαζ του Λαμπερού. Στο φράγμα θα βγάλουμε εντυπωσιακές φωτογραφίες, ενώ αργότερα περνώντας από χωριά όπως η Νεράϊδα, μυρωδιές ξύλου που καίγεται στις σόμπες και απέραντη ομορφιά θα μας αφήσουν έκθαμβους. Χρόνος για γεύμα. Άφιξη και εγκατάσταση στο NEVROS HOTEL & SPA 4*, στο Νεοχώρι σε δωμάτια με θέα τη λίμνη. Το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Πόρτα Παναγιά - Νερόμυλος, τοξωτό γεφύρι & καταρράκτης Παλαιοκαρυάς - Ελάτη - Περτούλι
Μπουφέ πρόγευμα και ονειρική ημέρα που αρχίζει με επίσκεψη στη βυζαντινή εκκλησία του 13ου αι Πόρτα Παναγιά, συνεχίζει με επίσκεψη στον νερόμυλο της Κάτω Παλαιοκαρυάς με τη ντριστέλα (ποταμίσιο πλυντήριο) και τη μυλωνού που αλέθει με τον παραδοσιακό τρόπο μαύρο αλεύρι! Θα μαγευτούμε από την ομορφιά στο τοξωτό γεφύρι της Παλαιοκαρυάς με τον διπλό καταρράκτη και ακολουθεί ανάβαση μέχρι το ελατοσκέπαστο Περτούλι σε υψόμετρο 1090 μ. Στην Ελάτη με τα εντυπωσιακά αρχοντικά και τους ξενώνες, γευθείτε ανεπανάληπτες παραδοσιακές συνταγές στις τοπικές ταβέρνες. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για να απολαύσετε τις ανέσεις και τους χώρους του. Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Καρδίτσα - Παυσίλυπο - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Χρόνος για ψυχική ανάπαυση και ρέμβη ή βολτούλα στο χωριό. Κατάβαση στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας για ακόμα έναν εξαίσιο περίπατο στο πάρκο Παυσίλυπο. Φωτογραφηθείτε με τα παγώνια πίσω από το αναψυκτήριο και απολαύστε τα τοπικά εδέσματα ολόγυρα στις ταβέρνες και τα ουζοπωλεία. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο NEVROS HOTEL & SPA 4*, στο Νεοχώρι σε δωμάτια με θέα τη λίμνη • Μπουφέ πρωϊνό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών • Αρχηγός / Συνοδός • Φ.Π.Α.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο ανά διαν/ση: Ξενοδοχείο 2*: € 0,50 3*: € 1,50 4*: € 3,00 5*: € 4,00

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...