Ο TOP ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΒΟΥΝΟΥ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

4,5 ή 6 Μέρες με δικό σας μέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές) με ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ καθημερινά στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο Δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι & ζωντανή μουσική, πακέτο απεριόριστων ποτών (κρασί-μπύρα-αναψυκτικά) στο φαγητό & πλούσια παιδική απασχόληση

....μαζί μας η Στέλλα Κονιτοπούλου! με την Ορχήστρα της και τα ξεσηκωτικά νησιώτικά της θα σας κρατήσει παρέα στο Πασχαλινό σας γεύμα, το μεσημέρι της Κυριακής!

4 ΜΕΡΕΣ 3 ΝΥΧΤΕΣ
Τιμή ανά άτομο από 249 ευρώ
3ο άτομο από 187 ευρώ
Μονόκλινο από 380 ευρώ
5 ΜΕΡΕΣ 4 ΝΥΧΤΕΣ
Τιμή ανά άτομο από 315 ευρώ
3ο άτομο από 235 ευρώ
Μονόκλινο από 490 ετών
Επιπλεον 5Η νυχτα (Halfboard)
Τιμή ανά άτομο + 58 ευρώ
3ο άτομο + 38 ευρώ
Μονόκλινο +94 ευρώ

3ο άτομο έως 10 ετών ΔΩΡΕΑΝ 
4o άτομο έως 10 ετών 120€/4ημ & 150€/5ημ και +25€/ επιπλέον 5η διανυκτέρευση (Ημιδιατροφή)

Προσφορά για οικογένειες: Για οικογένειες 2 ενηλίκων με 2 παιδιά έως 10 ετών, που επιθυμούν 2 διπλανά δωμάτια, παρέχεται έκπτωση στο 2ο δωμάτιο 15%.

Αρχαιολογικοί θησαυροί (θόλος, θέατρο, στάδιο κ.α.) στον αρχαιολογικό χώρο και πλήθος τεχνουργημάτων και φημισμένων εκθεμάτων (Ηνίοχος κ.α.) στο μουσείο των Δελφών. Κοντινές φυσιολατρικές εξορμήσεις στην κοιλάδα μέχρι το Γαλαξίδι ή βόρεια μέχρι την Αγόριανη!

ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ SMART ALL INCLUSIVE ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Πλούσιο δείπνο σε μπουφέ, με νηστίσιμα και μη.
ΜΕΓΑΛΟ ΣΆΒΒΑΤΟ Λαμπάδες για την Ανάσταση, θα μοιραστούν σε μικρούς και μεγάλους το βράδυ. Πλούσιο γεύμα σε μπουφέ, με νηστίσιμα και μη & εορταστικό Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Ψήσιμο των αρνιών από νωρίς το πρωί, ενώ μετά τις 11:00 π.μ. ανοίγει μπουφέ με ουζομεζέδες και μουσική. Πασχαλινό γεύμα σε μπουφέ, με οβελία, κοκορέτσι, πλούσιες σαλάτες και άλλα μαγειρευτά. Πασχαλινό γλέντι με ζωντανή μουσική με την Στέλλα Κονιτοπούλου. Το βράδυ δείπνο σε μπουφέ.
ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Γεύμα και δείπνο σε μπουφέ (για τους διαμένοντες).
ΕΠΙΠΛΕΟΝ Δωρεάν ντόπιο κρασί σε καράφα, μπύρες & αναψυκτικά σε όλα τα φαγητά. Ψητά κάστανα ή καλαμπόκια κάθε μέρα 16:00 - 18:00.
Mini Club με διευρυμένο ωράριο και εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς.

Mini Club...
με την οργάνωση του «www.pipis.gr» .Ιδιαίτερη φροντίδα για τους μικρούς μας φίλους! Τα περιμένουμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με διευρυμένο ωράριο.Οι ειδικευμένοι Έλληνες παιδαγωγοί μαζί με όλα τα παιδιά θα παίζουν, θα τραγουδάνε και θα απασχολούνται δημιουργικά και χαρούμενα! Με Face painting, μπαλονοτρελοκαμώματα, δακτυλομπογιές κ.α. Καθημερινή απασχόληση με full διασκέδαση για να περάσουν οι γονείς καλά και τα παιδιά καλύτερα!!!

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο ανά διαν/ση: Ξενοδοχείο 2*: € 0,50 3*: € 1,50 4*: € 3,00 5*: € 4,00

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...