Πασχαλιά στο ολοκαίνουργιο (2016) στολίδι της Βορείου Ελλάδος ...HYDRAMA GRAND HOTEL 5* Lux

4,5  ημέρες οργανωμένη εκδρομή με λεωφορείο µε ηµιδιατροφή καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και Πασχαλινό γεύµα.

 

4ΗΜΕΡΕΣ 17-20/04
Τιμή ανά άτομο από 308 ευρώ σε δίκλινο attic (σοφίτα)*
3ο άτομο από 195 ευρώ
Μονόκλινο attic από 420 ευρώ
5ΗΜΕΡΕΣ 17-21/04
Τιμή ανά άτομο από 395 ευρώ σε δίκλινο attic (σοφίτα)*
3ο άτομο από 240 ευρώ
Μονόκλινο attic από 545 ευρώ
4HMΕΡΕΣ: 17-20/04
Τιμή ανά άτομο από 325 ευρώ σε δίκλινο θέα πόλη
3ο άτομο από 195 ευρώ
Μονόκλινο θέα πόλη από 455 ευρώ
5ΗΜΕΡΕΣ 17-21/04
Τιμή ανά άτομο από 417 ευρώ σε δίκλινο θέα πόλη
3ο άτομο από 240 ευρώ
Μονόκλινο θέα πόλη από 590 ευρώ
4ΗΜΕΡΕΣ 17-20/04
Τιμή ανά άτομο από 342 ευρώ σε δίκλινο θέα λίμνη
3ο άτομο από 195 ευρώ
Μονόκλινο θέα λίμνη από 490 ευρώ
5ΗΜΕΡΕΣ 17-21/04
Τιμή ανά άτομο από 439 ευρώ σε δίκλινο θέα λίμνη
3ο άτομο από 240 ευρώ
Μονόκλινο θέα λίμνη από 640 ευρώ

* Τα δωμάτια τύπου Σοφίτα χωράνε μέχρι 2 άτομα και βρίσκονται στον 5ο όροφο και έχουν παράθυρα οροφής. Η μετάβαση γίνεται με ασανσέρ μέχρι τον 4ο όροφο και από εκεί με σκάλα (20 σκαλιά)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Δράμα
Αναχώρηση από Αθήνα στις 06.30 για το παραμυθένιο μας ταξίδι στη Δράμα. Η ετυμολογία της λέξης προέρχεται από την παραφθορά του “Ύδραμα”, λόγω της αφθονίας των νερών που αναβλύζουν στην περιοχή. Το ίδιο όνομα φέρει και το καταπληκτικό μας ξενοδοχείο HYDRAMA GRAND HOTEL 5* Lux, που βρίσκεται μπροστά από τον απόλυτα ενεργειακό χώρο των πηγών της Αγίας Βαρβάρας στο κέντρο της πόλης. Εγκατάσταση και χρόνος να παρακολουθήσετε το video του πως ανακατασκευάστηκε το ιστορικό κτίριο της καπναποθήκης Spierer 1914-1924 και μετατράπηκε σε αυτό το αριστουργηματικό υπερσύγχρονο ξενοδοχείο. Δείπνο με νηστίσιμα και μη και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου.

Μεγ.Σάββατο: Αρχαιολογικό & Εκκλησιαστικό μουσείο Δράμας - Σπήλαιο Αγγίτη (Μααρά) - Οχυρό Λίσσε
Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη (έξοδα ατομικά) στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, για να πάρουμε γεύση της μακραίωνης ιστορίας της από την αρχαιότητα μέχρι την εποχή των Οθωμανών και την απελευθέρωση. Αργότερα στο Εκκλησιαστικό μουσείο όπου εκτίθενται εκκλησιαστικοί θησαυροί ανεκτίμητης πνευματικής και καλλιτεχνικής αξίας όπως οι εικόνες της Θεοτόκου Οδηγήτριας και του Κυρίου Ευλογούντος του 13ου αι., εικόνες του 17ου και ιδιαίτερα του 19ου αι. κοσμούν και καθαγιάζουν το χώρο. Ακόμη, αρχιερατικά άμφια, ιερά σκεύη πολλά από τα οποία είναι κειμήλια που μετέφεραν πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και του Πόντου, το 1922, από τις εκκλησίες των πανάρχαιων εστιών στη νέα πατρίδα, σαν το πιο πολύτιμο φορτίο τον καιρό του ξεριζωμού. Θα συνεχίσουμε προς το όρος Φαλακρό για να επισκεφτούμε το ιδιαίτερο και ξεχωριστό υπόγειο ποτάμιο Σπήλαιο Αγγίτη - Μααρά (έξοδα ατομικά), το δεύτερο μεγαλύτερο σε μήκος της χώρας. Πέραν από τους ποικιλόμορφους σταλακτίτες και σταλαγμίτες θα μας εντυπωσιάσει και ο σιδερένιος υδροτροχός, που χρησίμευσε για την άρδευση της περιοχής από την εποχή της Τουρκοκρατίας. Συνεχίζουμε για το ξακουστό Οχυρό Λίσσε στο Κάτω Νευροκόπι, όπου θα ενημερωθούμε για την στρατηγική του σημασία στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Αναστάσιμη λειτουργία. Ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα και εκλεκτές λιχουδιές.

Κυριακή Πάσχα: Λαμπρή στο Ύδραμα - Παρανέστι -Φράγμα Θησαυρού
Χριστός Ανέστη! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και χρόνος για να απολαύσετε έναν περίπατο στο πάρκο μπροστά στο ξενοδοχείο μας, να χαλαρώσετε στις ανέσεις και τις περιποιήσεις του Spa ή ένα εξαιρετικό τοπικό κρασί από την πλήρη κάβα του. Το μεσημέρι, στο Πασχαλινό τραπέζι θα κυριαρχεί ο οβελίας και πολλά ακόμα πλούσια εδέσματα. Το απόγευμα θα κάνουμε μια όμορφη βόλτα στο φράγμα του Θησαυρού σε ένα τοπίο που θα μας μείνει πραγματικά αλησμόνητο!

Δευτέρα: Αλιστράτη - Πρώτη Σερρών - Μονή Εικοσιφοινίσης - Καβάλα
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το σπήλαιο της Αλιστράτης, ένα από τα μεγαλύτερα και ωραιότερα της χώρας μας. Το θέαμα είναι σπάνιο, γεμάτο με σταλακτίτες και σταλαγμίτες μέχρι και 15 μέτρων! Συνεχίζουμε για μικρή ανάπαυλα στην Πρώτη Σερρών όπου, για όσους επιθυμούν, επίσκεψη στο πατρικό σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αργότερα θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσης, στους πρόποδες του κατάφυτου Παγγαίου, με την αχειροποίητη θαυματουργό εικόνα της. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Μακεδονίας και το παλαιότερο εν ενεργεία μοναστήρι στην Ελλάδα και την Ευρώπη (518μ.Χ.)! Το μεσημέρι θα βρεθούμε στην πανέμορφη Καβάλα για περίπατο γνωριμίας με την παραλιακή της και χρόνος για να δοκιμάσετε τις τοπικές λιχουδιές. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα. Δείπνο.

Τρίτη: Αμφίπολη (μουσείο & τύμβος) - Αθήνα
Πρόγευμα μπουφέ και αναχώρηση για το Μουσείο που βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Αμφίπολης (έξοδα ατομικά). Η αρχαία πόλη, ήταν η αξιολογότερη της περιοχής κατά τον 5ο π.Χ. αιώνα. Στους εκθεσιακούς χώρους του συνοψίζεται η πολιτιστική της ιστορία από τους προϊστορικούς ως τους ύστερους βυζαντινούς χρόνους. Από μικρή απόσταση θα δούμε και τον Τύμβο της (Καστά) μέχρι το σημείο όπου θα μας αφήσουν οι αρχές να πλησιάσουμε. Επιστρέφουμε στην Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής

1η μέρα: Αθήνα - Δράμα
2η μέρα: Αρχαιολογικό - Σπήλαιο Αγγίτη - Οχυρό Λίσσε
3η μέρα: Μονή Εικοσιφοινίσης - Φράγμα Θησαυρού
4η μέρα: Πρώτη - Αμφίπολη – Αθήνα

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο υπερπολυτελές HYDRAMA GRAND HOTEL 5* Lux στο κέντρο της Δράμας / πηγές Αγίας Βαρβάρας • Μπουφέ πρωϊνό και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ.Σάββατο και το Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα, στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Αρχηγός / Συνοδός. • Φ.Π.Α.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο ανά διαν/ση: Ξενοδοχείο 2*: € 0,50 3*: € 1,50 4*: € 3,00 5*: € 4,00

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...