4,5 ημέρες με δικό σας μέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές), με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο Δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι

Σημείωση : Οι τιμές αφορούν δωμάτια με θέα θάλασσα!

4 ΜΕΡΕΣ 3 ΝΥΧΤΕΣ
Τιμή ανά άτομο από 189 ευρώ
3ο άτομο από 145 ευρώ
Μονόκλινο από 253 ευρώ
5 ΜΕΡΕΣ 4 ΝΥΧΤΕΣ
Τιμή ανά άτομο από 249 ευρώ
3ο άτομο από 190 ευρώ
Μονόκλινο από 334 ευρώ

3ο άτομο έως 12 ετών ΔΩΡΕΑΝ
4ο άτομο έως 12 ετών 65€/4ημ και 85€/5ημ

Το μαγικό περιβάλλον του ξενοδοχείου θα σας ταξιδέψει και η καταγάλανη πισίνα του θα σας χαλαρώσει και θα σας δημιουργήσει μία αίσθηση διασκέδασης και ευχαρίστησης. Απαλή μουσική και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα θα είναι αυτά που θα συνοδεύουν το ποτό ή το φαγητό σας.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ
-Μ. Παρασκευή: Νηστήσιμο δείπνο.
-Μ. Σάββατο: Αναστάσιμο δείπνο.
-Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα, πλούσια προμεσημβρινά μεζεδάκια, σούβλισμα αρνιών, και γλέντι με ζωντανή μουσική. Προσφέρεται στα δωμάτια το παραδοσιακό πασχαλινό τσουρεκάκι, λευκό κερί για το βράδυ της Ανάστασης, καθώς και το πασχαλινό κόκκινο αυγό στο Αναστάσιμο δείπνο.

Προσφέρεται στα δωμάτια το παραδοσιακό πασχαλινό τσουρεκάκι, λευκό κερί για το βράδυ της Ανάστασης,καθώς και το πασχαλινό κόκκινο αυγό στο Αναστάσιμο δείπνο.

-Καλωσόρισμα στα δωμάτια με παραδοσιακό πασχαλινό τσουρεκάκι και λευκό κερί για το βράδυ της Ανάστασης
-Με πλούσια μπουφέ για το πρωϊνό και την ημιδιατροφή σας, παραδοσιακά εορταστικά γεύματα, προμεσημβρινά μεζεδάκια, σούβλισμα αρνιών, και γλέντι με ζωντανή μουσική!
-Για τους μικρούς μας φίλους: καθημερινή παιδική απασχόληση με παιδαγωγό στοv εσωτερικά διαμορφωμένο παιδότοπο/καλλιτεχνικό εργαστήρι του ξενοδοχείου.
-Δωρεάν wi-fi σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο ανά διαν/ση: Ξενοδοχείο 2*: € 0,50 3*: € 1,50 4*: € 3,00 5*: € 4,00

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...