....µε διαµονή στο MARGI HOTEL AND SPA 5* (LUX)

5 ημέρες κατ’ άτοµο οργανωµένη εκδρομή με λεωφoρείο με ημιδιατροφή καθημερινά, γλέντι σε τοπικό κέντρο με ζωντανή μουσική .ΔΩΡΟ τα ποτά στο γλέντι ( 2 ποτήρια κρασί ή 1 μπύρα ή αναψυκτικά)

 

GROUP 05-09/06
Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο : 315 ευρώ
3ο άτομο : 285 ευρώ
Μονόκλινο : 395 ευρώ

3ο άτομο έως 12 ετών : 260 €

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα: Αθήνα - Κομοτηνή ή Ξάνθη
Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 06:00 με ενδιάμεσες στάσεις για την όμορφη γη της Θράκης. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Σουφλί - Κάραγατς - Αδριανούπολη
Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο Μουσείο Τέχνης Μεταξιού στο Σουφλί. Από τις Καστανιές, διέλευση των συνόρων (απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου) και φθάνουμε στο Κάραγατς στον χώρο του κτιρίου του Σταθμού της Γαλλικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων, εκεί όπου κάποτε στάθμευε το Οριάν Εξπρές. Συνεχίζουμε για την Αδριανούπολη (Edirne) και εγκατάσταση στο MARGI HOTEL 5* Lux. Δείπνο.

3η μέρα: Αδριανούπολη - Μουσείο Υγείας
Μπουφέ πρόγευμα. Ως πρώτη τους πρωτεύουσα στη δυτική του πλευρά του Βοσπόρου (1361-1453), οι Οθωμανοί φρόντισαν να τη στολίσουν αντάξια! Το Τέμενος Σελιμιγιέ είναι ένα κομψοτέχνημα που οικοδομήθηκε αποκλειστικά από τα λάφυρα της εκστρατείας στην Κύπρο, όπως νωρίτερα το Σουλεϊμανίγιε είχε χτιστεί με τη αντίστοιχη λεία από τις εκστρατείες τους στο Βελιγράδι, τη Ρόδο και τη Μάλτα. Ακόμα θα δούμε το Ρουστέμ Πασά Καραβάν Σεράι (16ου αι) - σήμερα ξενοδοχείο, το Τέμενος Εσκί (15ου αι), το Μπεζεστένι, το Δημαρχείο, το Τέμενος Ουτς Σερεφελί (15ου αι). Θα εντυπωσιαστούμε από το συγκρότημα του πολυβραβευμένου Μουσείο Υγείας (έξοδα ατομικά). Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στις κλειστές αγορές. Το βράδυ δείπνο σε κέντρο με ζωντανή μουσική, γλέντι!

4η μέρα: Μακρά Γέφυρα - Δαρδανέλια (Καλλίπολη) - Αλεξ/πολη ή Ξάνθη
Μπουφέ πρόγευμα και διαδρομή στην ιστορία αρχίζοντας από τη γέφυρα του Εργίνη ποταμού στο Uzunkopru με τους 174 θόλους και τόξα (1423 μ.Χ.). Συναισθηματικά φορτισμένη η επίσκεψη μας (εξωτερική) στην εκκλησία του Τιμίου Ιωάννου του Προδρόμου (1875 μ.Χ.) και ανακαινίσθηκε το 2013. Μέσω Κεσσάνης θα φθάσουμε στην “όμορφη πόλη” (Gelibolu / Καλλίπολη), πατρίδα της Σοφίας Βέμπο, με την πλούσια πολεμική ιστορία. Μέσω Κήπων επιστρέφουμε στην Ελλάδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο.

5η μέρα: Θράκη - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Σημειώσεις: Για την είσοδο Ελλήνων υπηκόων στην Τουρκία, είναι απαραίτητη είτε ταυτότητα (μηχανογραφική με λατινικά στοιχεία), είτε έγκυρο διαβατήριο με ελάχιστη ισχύ 6μηνών από την ημερομηνία εισόδου. Τα ξενοδοχεία Ελλάδος ανάλογα με την αναχώρηση είναι: Κομοτηνή: Anatolia Hotel 3* sup, Ξάνθη: Z Palace 5*, Αλεξανδρούπολη: Ramada Plaza 5* Deluxe. Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές πούλμαν • Δύο (1+1) διανυκτερεύσεις εντός Ελλάδος και δύο (2) στο MARGI HOTEL 5* (Lux) στην Αδριανούπολη • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο μενού καθημερινά (ημιδιατροφή) • Δείπνο - γλέντι σε κέντρο με ζωντανή μουσική και χορό (στη θέση του δείπνου της ημέρας) • Δωρεάν χρήση του Spa του Margi Hotel • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων. Από τις δωρεάν παροχές Spa του Margi Hotel, εξαιρούνται θεραπείες ομορφιάς, κομμωτήριο, μασάζ κλπ τα οποία είναι κατόπιν ραντεβού και με extra χρέωση

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο ανά διαν/ση: Ξενοδοχείο 2*: € 0,50 3*: € 1,50 4*: € 3,00 5*: € 4,00

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...