4 ή 5 Μέρες / Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά.

ΙΧ
4 ή 5 Μέρες
Mε Ημιδιατροφή / Ρεβεγιόν με μουσική DJ.
Aπό € 239 / άτομο σε δίκλινο για 4 Μέρες,

Το Grand Meteora Hotel βρίσκεται στους πρόποδες των Μετεώρων , στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου. Πρόκειται για το πιο επιβλητικό και εντυπωσιακό κατάλυμα της περιοχής, δίπλα στο γραφικό χωριό Καστράκι και απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Καλαμπάκας.

Η πόλη είναι χτισμένη δίπλα στα θεόρατα ιερά βράχια των Μετεώρων, ενώ κοντά τους περνάει ο Πηνείος ποταμός. Κατοικούνταν από τα αρχαία χρόνια με το όνομα Αιγίνιο.Κάθε χρόνο περισσότεροι απο 2.000.000 τουρίστες την επισκέπτονται. Λίγο μετά την Καλαμπάκα βρίσκεται το γραφικό χωριό Καστράκι, που εκτείνεται στη βάση των γιγάντιων βράχων των Μετεώρων.

Οι επιβλιτικοί, ξεκομμένοι μεταξύ τους βράχοι, των οποίων το ύψος φτάνει σε ορισμένες περιπτώσεις τα 400 μέτρα, αποτελλούν ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο. Καλύπτουν μία έκταση τριάντα περίπου τετραγωνικων χιλιομέτρων. 

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...