....µε διαµονή στο APSIS HOTEL 3*

4 ημέρες κατ’ άτοµο οργανωµένη εκδρομή με λεωφορείο µε ηµιδιατροφή καθηµερινά 

 

GROUP 05-08/06
Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο Standard : 198 ευρώ
Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο Deluxe( ανακαινισμένο ) : 210 ευρώ
Μονόκλινο Standard : 275 ευρώ

Τιμή ανά άτομο σε Δίκλινο δωμάτιο Suite ( 7o τμ) : 225 €
3ο άτομο  : 175 €

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα: Αθήνα - Νεράϊδα Κοζάνης - Εμπόριο Εορδαίας
Αναχώρηση από Αθήνα 07:30 με ενδιάμεσες στάσεις, για το ονειρικό χωριό Νεράϊδα, “πάνω” από την τεχνητή λίμνη του Πολυφύτου (Αλιάκμονα). Συνεχίζουμε για το APSIS HOTEL 3* sup στο Εμπόριο Κοζάνης (Εορδαίας). Απογευματινή ξενάγηση στο εντυπωσιακό συγκρότημα του Αγίου Μηνά από τον φιλόξενο Σύλλογο Γυναικών του Εμπορίου. Το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Ι.Μ.Παναγίας Κλεισούρας - Νυμφαίο - Αρκτούρος
Μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για την ιστορική Μονή Γενέσιον της Θεοτόκου στην Κλεισούρα (1314 μΧ) γνωστή και λόγω της Οσίας Σοφίας της Νέας. Συνεχίσουμε για τον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό του Νυμφαίου, ο οποίος σύμφωνα με την UNESCO είναι ένα από τα 10 ωραιότερα χωριά της Ευρώπης! Φωτογραφηθείτε μπροστά στη Νίκειο Σχολή, δοκιμάστε τα περίφημα κρασιά και τους εκλεκτούς μεζέδες. Ακόμα θα επισκεφθούμε (έξοδα ατομικά) το παρατηρητήριο της Καφέ Αρκούδας ή το κέντρο αναπαραγωγής του ελληνικού ποιμενικού. Επιστρέφουμε στο Εμπόριο. Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Καϊμακτσαλάν - Λουτρά Πόζαρ
Μπουφέ πρόγευμα. Ξεκινάμε με βόλτα στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου (Καϊμακτσαλάν). Χρόνος για καφέ και συνεχίζουμε για τα Λουτρά Πόζαρ (Αριδαίας). Εδώ μπορούμε να δοκιμάσουμε (όσοι επιθυμούν) τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην εξωτερική “πισίνα”. Επιστροφή το απόγευμα. Το βράδυ δείπνο.

4η μέρα: Γεωπάρκο Μικρόβαλτου - Λάρισα - Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Γεωπάρκο στο Μικρόβαλτο, όπου θα θαυμάσουμε το γεωλογικό φαινόμενο των Μπουχαριών και Νοχταριών που θυμίζουν έντονα Καππαδοκία. Αργότερα στη Λάρισα, χρόνος για φαγητό στα εκλεκτά τσιπουράδικα στον λόφο του Αγίου Αχιλλείου, στο φρούριο. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο APSIS HOTEL 3* sup στο Εμπόριο Εορδαίας • Μπουφέ πρωινό και δείπνο μενού καθημερινά (ημιδιατροφή) • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών • Αρχηγός / Συνοδός • Φ.Π.Α.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο ανά διαν/ση: Ξενοδοχείο 2*: € 0,50 3*: € 1,50 4*: € 3,00 5*: € 4,00

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...