Τρεις  διανυκτερεύσεις 

Αεροπορικά εισιτήρια με πτήση της Austrian

 

4ήμερο
21 & 25 Μαρτίου 2020
Τιμή κατ' Άτομο σε δίκλινο
Από € 305

Βιέννη - Μάγιερλινγκ - Μπάντεν

1η μέρα: Αθήνα - Βιέννη
H AUSTRIAN μας περιμένει για το ταξίδι μας από στη Βιέννη. Τα πάντα είναι έτοιμα για εσάς που δεν έχετε παρά να απολαύσετε την πτήση σας. Σε λίγες ώρες ένα ακόμη όνειρό σας θα έχει γίνει πραγματικότητα. Μόλις φθάσουμε στην πρωτεύουσα της Αυστρίας θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας ώστε να είμαστε έτοιμοι να την ανακαλύψουμε.

2η μέρα: Βιέννη, Ξενάγηση, Ανάκτορα Σενμπρούν
Η ημέρα ξεκινά με επίσκεψη στην κρατική Όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ (Hofburg), τον γοτθικού ρυθμού Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και άλλα αξιοθέατα. Κάθε γωνιά αυτής της πόλης, άλλωστε, είναι μοναδική. Θα επισκεφθούμε και τα ανάκτορα Σενμπρούν (Schönbrunn), κατοικία της αυτοκρατορικής οικογένειας. Με λίγη φαντασία θα δείτε την πριγκίπισσα Σίσσυ να κάνει βόλτα στους υπέροχους κήπους τους. Περικυκλωμένη από τις κυρίες της τιμής. Και τους υπηρέτες έτοιμους να της προσφέρουν το τσάι και τα περίφημα βιεννέζικα γλυκά. Βιέννη σημαίνει κλασική μουσική και σικάτα καφέ. Το ιστορικό Cafe Central, τόπος συνάντησης της βιεννέζικης διανόησης στα πρώτα χρόνια του 20ου αιώνα, καθώς και το Café Mozart με τον μυρωδάτο καφέ του, που βρίσκεται στην ίδια θέση από το 1794 σας περιμένουν. Κρατήστε για εσάς μια θέση στην ιστορία.

3η μέρα: Βιέννη, Εκδρομή στα Δάση της Βιέννης, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν
Η πόλη είναι στην κυριολεξία περικυκλωμένη από τα υπέροχα Βιεννέζικα Δάση. Θα ξεκινήσουμε από την περιοχή του Μάγιερλινγκ και θα συνεχίσουμε στην κοσμική λουτρόπολη Μπάντεν με τον καταπράσινο περίγυρο. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση στο γραφικό "κρασοχωριό" Γκρίντσιχ με δείπνο (έξοδα ατομικά) σε χαρακτηριστική βιεννέζικη ταβέρνα με τοπική μουσική. Καλό ξεφάντωμα.

4η μέρα: Βιέννη – Αθήνα
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα

Σημειώσεις:
• Οι εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί τίποτα από το πρόγραμμα
• Το τελικό πρόγραμμα της εκδρομής βγαίνει με το ενημερωτικό σας.

 

Περιλαμβάνονται:
 Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΙΕΝΝΗ-ΑΘΗΝΑ με AUSTRIAN
 Διαμονή στα ανωτέρω ξενοδοχεία ή παρόμοια
 Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 Εκδρομή στα Δάση της Βιέννης, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν
 Τοπικός Ελληνόφωνος ξεναγός
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
 Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
 Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων € 175
 Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.
 Φόροι πόλεων:

Πτήσεις (AUSTRIAN):
21/03/2020 Aθήνα – Βιέννη OS 802 14:55 – 16:25
25/03/2020 Βιέννη – Αθήνα OS 801 10:15 – 13:30

25/03/2020 Aθήνα – Βιέννη OS 802 14:55 – 16:25
29/03/2020 Βιέννη – Αθήνα OS 803 21:40 – 00:45

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...