Τρεις  διανυκτερεύσεις 

Αεροπορικά εισιτήρια με πτήση της Aegean

 

4ήμερο
28/02 - 02/03
Τιμή κατ' Άτομο σε δίκλινο
Από € 385

Βερολίνο - Πότσδαμ - Ανάκτορα Σαν Σουσί

1η μέρα: Αθήνα - Βερολίνο, Ξενάγηση, Μουσείο Περγάμου
Η πρωτεύουσα της Γερμανίας είναι μία πόλη με σημαντικό παρελθόν και πολύχρωμο παρόν. Ιστορικά μνημεία και σύγχρονες υποδομές συνθέτουν μια λειτουργική και συνάμα όμορφη πόλη, γεμάτη ζωή και απεριόριστες δυνατότητες. Το χθες και το σήμερα συνυπάρχουν αρμονικά προς όφελος του επισκέπτη, που απολαμβάνει το παρελθόν και το μέλλον σε μία σπάνια συνάντηση. Ελάτε μαζί μας στο αεροδρόμιο και την πτήση της AEGEAN που θα μας μεταφέρει στο Βερολίνο. Η Πύλη του Βραδεμβούργου (σχέδιο βασισμένο στα Προπύλαια της Ακρόπολης των Αθηνών), το Κοινοβούλιο (Ράιχσταγκ), η στήλη της Νίκης, το Δημαρχείο, τμήματα από το πρώην Τείχος του Βερολίνου και η Όπερα θα είναι οι πρώτοι σταθμοί της ξενάγησής σας, αμέσως μετά την άφιξή μας. Αλλά η πρώτη μέρα δεν έχει περάσει. Το μουσείο Περγάμου, με μία από τις μεγαλύτερες συλλογές ελληνικών αρχαιοτήτων (μεγάλο μέρος του όμως, είναι κλειστό λόγω ανακαίνισης) θα είναι ο τελευταίος μας σταθμός πριν από το ξενοδοχείο μας.

2η μέρα: Βερολίνο, Ανάκτορα Σαν Σουσί, Πότσδαμ
Με γεμάτες τις μπαταρίες και ένα δυναμωτικό πρωινό θα ξεκινήσουμε για το ιστορικό Πότσδαμ και τα περίφημα ανάκτορα Σαν Σουσί. Υπέροχοι κήποι, λίμνες και ρυάκια συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό. Απολαύστε τα μεγαλοπρεπή ανάκτορα του Φρειδερίκου Β΄, που σκοπό είχαν να συναγωνιστούν σε μεγαλοπρέπεια τις Βερσαλλίες.  Επιστροφή στο Βερολίνο και night life. Η πόλη δεν κοιμάται ποτέ και έχετε τον απαραίτητο χρόνο στη διάθεσή σας για να γνωρίσετε την νυχτερινή της ζωή με τα αμέτρητα πολιτιστικά δρώμενα. Επισκεφθείτε την πλατεία Πότσδαμ (Potsdamer Platz), όπου βρίσκεται το Sony Center με τον εντυπωσιακό θόλο, το κινηματογραφικό μουσείο με κοστούμια της Μάρλεν Ντίντριχ, το Καζίνο και άλλες «γωνιές» της γερμανικής πρωτεύουσας, ώστε να έχετε μία ολοκληρωμένη εμπειρία από όσα μπορεί να σας προσφέρει.

3η μέρα: Βερολίνο - Δρέσδη - Λειψία – Βερολίνο (προαιρετικη)
Η Γερμανία έχει και άλλα υπέροχα μυστικά για εσάς. Μια ημερήσια εκδρομή (προαιρετική )στην Δρέσδη και την Λειψία θα σας τα αποκαλύψει. Η πρωτεύουσα της Σαξονίας, είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έλβα. Μετά τη Δρέσδη η Λειψία, "το μικρό Παρίσι" της Σαξονίας, σύμφωνα με τον Γκαίτε. Από την πόλη του μπαρόκ και του αυτοκρατορικού παρελθόντος στη δραστήρια μητρόπολη των βιβλίων, των εκθέσεων και των πανεπιστημίων. Με την επιστροφή μας στο Βερολίνο έχετε ένα ακόμη ελεύθερο βράδυ για να το γνωρίσετε.

4η μέρα: Βερολίνο – Αθήνα
Πρωινό και ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε τη Γερμανία. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

Σημειώσεις:
• Οι εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί τίποτα από το πρόγραμμα
• Το τελικό πρόγραμμα της εκδρομής βγαίνει με το ενημερωτικό σας.

Περιλαμβάνονται:
 Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ με ΑEGEAN
 Διαμονή στα ανωτέρω ξενοδοχεία ή παρόμοια
 Πρόγευμα καθημερινά
 Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός για την ξενάγηση της πόλης, το Σαν Σουσί και το Πότσδαμ
 Είσοδοι στο μουσείο Περγάμου και στο Ανάκτορο Σαν Σουσί
 Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
 Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
 Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων € 175
 Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.
 Φόροι πόλεων

Πτήσεις (AΕGEAN):
28/02/2020 Aθήνα – Βερολίνο Α3 822 14:05 – 16:00
02/03/2020 Βερολίνο– Αθήνα Α3 821 11:40 – 15:25

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...