...με διαμονή στο AKTI TAYGETOS RESORT 4*

2 ημέρες οργανωμένη εκδρομή με λεωφορείο με ημιδιατροφή

Με την ευγενική Υποστήριξη/συμμετοχή & συνέργεια των "Ελλήνων Κενταύρων" .
Συνοδεύει ο ειδήμων των ειδικών περιηγήσεων , Άρης Μαρούλης

GROUP 23-24/04
Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο : 99 ευρώ
3ο άτομο * : 89 ευρώ
Μονόκλινο : 129 ευρώ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα: Αθήνα - Καλαμάτα - Κιτριές - Βέργα
Αναχώρηση από Σύνταγμα 8:00 για Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στον “κόμβο των ελαιών” όπου περιδιαβαίνουμε στενά δρομάκια της παλιάς πόλης, που κοσμούνται με εμβληματικές οικίες, λιθόχτιστες εκκλησίες, μουσεία & μαγαζιά τοπικών προϊόντων. Είσοδος στο φεστιβαλικό Κάστρο του 13ου αι., που κοιτά από ψηλά το ιστορικό κέντρο και τον Μεσσηνιακό Κόλπο (ιδανικό πλάνο για τους λάτρεις φωτογραφίας). Γεύμα (έξοδα ατομικά) στην εξαίρετη ταβέρνα “Κρήνη” με παραδοσιακά εδέσματα, οινική δοκιμή & επαφή με ντόπιους (ο Χρύσανθος Δρίτσας κληρονόμησε τη μαγειρική πανδαισία από προγόνους που την “τρέχουν” από το 1923). Οι γωνιές του γνήσιου περίγυρου εκεί, αναδύουν ευεξία ιστιοπλοϊκής χλιδής, μα και βιοπάλη προσφύγων από τη Μικρά Ασία. Διαδρομή σπάνιου κάλλους, μας φέρνει σύντομα στον όρμο των Κιτριών, όπου χρόνος για καφέ σε φύση νιρβάνας που οι ξένοι βάπτισαν Μεγάλη Πισίνα. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο AKTI TAYGETOS RESORT 4*, πάνω από την παραλία της Μικράς Μαντινείας. Αργότερα, άνοδος στη γραφική Βέργα, πανοραμικό μπαλκόνι της περιοχής με βίλες, μελίσσια, φανταστική θέα & χρώματα ηλιοβασιλέματος. Επιστροφή και δείπνο. Η βραδινή βόλτα (έξοδα ατομικά) για ποτό είναι πάντα μια ωραία ιδέα!

2η μέρα: Μύηση στην Τοξοβολία - Αρχοντικό Φέρμορ - Αγ.Νικόλαος - Στούπα - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα & προαιρετική δωρεάν μύηση στην τοξοβολία από ειδικό εκπαιδευτή, που καθιστά το ευγενές άθλημα εύκολο για οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως σωματικής κατάστασης ή ηλικίας. Αφού βγάλουμε και τις απαραίτητες σέλφι, θα προχωρήσουμε στη Μάνη μέσα από εντυπωσιακό σκηνικό, όπου εναλλάσσονται τέως προμαχώνες οπλαρχηγών με αγέρωχους βράχους & οργιώδη βλάστηση, ενώ εκατέρωθεν μας συντροφεύουν ο Ταΰγετος και το απέραντο γαλάζιο της Ελληνικής Μεσογείου. Διείσδυση στις πυργογειτονιές των Καπεταναίων και των Τρουπάκηδων ή Μούρτζινων. Στο διπλανό Καλαμίτσι απέναντι από τη νησίδα Μερόπη, σ’ ευλογημένο περιβάλλον γεωδαισίας, επίσκεψη σ’ ένα από τα πιο ιδιαίτερα αρχοντικά της Ευρώπης, αυτό του ζεύγους Φέρμορ, που αγαπώντας τη χώρα μας έχτισαν εδώ το σπίτι τους και το 1996 δώρισαν στο μουσείο Μπενάκη για ευαγείς σκοπούς. Θα ακούσουμε για τα στρατηγήματα του Άγγλου κομάντο και θα θαυμάσουμε την δράση του στην συγγραφή και την τέχνη. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) στον γοητευτικό παραθαλάσσιο οικισμό του Αγίου Νικολάου με το παρωνύμιο Σελίνιτσα, καθώς το άπλωμα του θύμιζε φεγγαράκι. Συνεχίζουμε για ρόφημα και περίπατο στη διάσημη Στούπα, φορτωμένη με τους θρύλους του Καζαντζάκη/Ζορμπά. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο AKTI TAYGETOS RESORT 4* στην Μικρά Μαντίνεια Μεσσηνίας • Μπουφέ πρωϊνό και μπουφέ δείπνο καθημερινά • Μύηση στην τοξοβολία από ειδικό εκπαιδευτή • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών • Αρχηγός / Συνοδός • Φ.Π.Α.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο ανά διαν/ση: Ξενοδοχείο 2*: € 0,50 3*: € 1,50 4*: € 3,00 5*: € 4,00

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...