...με διαμονή στο ANAMAR PATMOS HOTEL 3*

6 ημέρες οργανωμένη εκδρομή με πλοίο από Πειραιά με ημιδιατροφή στην οποία περιλαμβάνεται το Αναστάσιμο Δείπνο & και το Πασχαλινό γεύμα

 

GROUP 6 ΗΜΕΡΟ
Ημερομηνία αναχώρησης : 15-20/05
Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο : 375 ευρώ
Μονόκλινο : 485 ευρώ

Επιβάρυνση για εσωτερική δίκλινη καμπίνα € 40 ανά διαδρομή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Μεγ. Τετάρτη: Πειραιάς - Πάτμος
Συνάντηση αργά το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά και απόπλους 19.00 για το νησί της Πάτμου. Άφιξη νωρίς το πρωΐ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ANAMAR PATMOS HOTEL 3* στη Σκάλα (λιμάνι) της Πάτμου.

Μεγ. Πέμπτη: Τελετή Νιπτήρος - Σκάλα - 12 Ευαγγέλια στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης!
Πρόγευμα και αναχωρούμε με το πούλμαν για την πλατεία της Χώρας, όπου θα παρακολουθήσουμε την τελετή του Νιπτήρα, που πραγματοποιείται μόνο στην Πάτμο και τα Ιεροσόλυμα. Χρόνος ελεύθερος στη Χώρα και στη Σκάλα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο νωρίς και αναχώρηση για το Σπήλαιο της Αποκάλυψης, για να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία των 12 Ευαγγελίων σε ατμόσφαιρα μοναδικά κατανυκτική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Μεγ. Παρασκευή: Χώρα - Ιερές Μονές - Αποκαθήλωση
Πρόγευμα και επίσκεψη στη Χώρα στο καστρομονάστηρο του Ιωάννη του Θεολόγου. Θα δούμε το νέο Σκευοφυλάκιο - Μουσείο, με βυζαντινές εικόνες, ιερά κειμήλια, λείψανα αγίων, το ιδρυτικό χρυσόβουλλο της Μονής κ.α. Συνέχεια για τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής. Περιήγηση στον μεσαιωνικό οικισμό της Χώρας, το Λαογραφικό Μουσείο και το Αρχοντικό του Σημαντήρη (έξοδα ατομικά). Γεύμα και αναχώρηση για τη Μονή του Ευαγγελισμού, με πανοραμική θέα στον Κόλπο των Κήπων, όπου θα παρακολουθήσουμε την Αποκαθήλωση, σύμφωνα με το ιδιαίτερο τυπικό της Μονής. Επιστροφή και το βράδυ στη Σκάλα θα δούμε τους 2 Επιτάφιους να συναντώνται στο λιμάνι για την ακολουθία και την περιφορά. Δείπνο.

Μεγ. Σάββατο: Κρουαζιέρα στους Λειψούς
Πρόγευμα και καιρού επιτρέποντος, προαιρετική εκδρομή με καραβάκι στο πολύνησο των Λειψών με τις πολλές βραχονησίδες. Όμορφο και αυθεντικό μικρό νησί με λευκά ασβεστωμένα σπίτια και διάσπαρτα εκκλησάκια. Προσκύνημα στην Παναγία του Χάρου με τη μοναδική εικόνα στην Ελλάδα όπου η Παναγία δεν κρατά το Θείο Βρέφος, αλλά τον Εσταυρωμένο Χριστό. Επιστροφή το απόγευμα και το βράδυ θα μεταβούμε για την Ανάσταση στην Ιερά Μονή του Ιωάννου Θεολόγου. Επιστροφή για το Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά - γλέντι & Εσπερινός Αγάπης
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Πρόγευμα και ώρες Λαμπριάτικες μπροστά στη γαλήνια παραλία. Το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα - γλέντι. Αργότερα, θα μεταφερθούμε στη Χώρα στο Μοναστήρι του Ιωάννου Θεολόγου για τον Εσπερινό της Αγάπης και το απόγευμα θα συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του Δήμου στη Σκάλα (γλέντι με παραδοσιακούς χορούς και δωρεάν προσφορά εδεσμάτων και κρασιού)!

Δευτέρα: Πάτμος - Λάμπη - Κάμπος - Πειραιάς
Μετά το πρόγευμα, ετοιμασία και φόρτωση των αποσκευών. Αναχώρηση για τη βόρεια πλευρά του νησιού στον Όρμο της Λάμπης με την μαγευτική λάμψη του ήλιου πάνω στα “λαμπερά” πολύχρωμα βότσαλα. Στη συνέχεια χρόνος για γεύμα στον Κάμπο, την πιο γραφική παραλία του νησιού. Επιστροφή στη Σκάλα, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Άφιξη αργά το βράδυ.

Σημείωση: Οι κυρίες θα πρέπει να έχουν κατάλληλη ενδυμασία για τις επισκέψεις στις Μονές (απαγορεύεται η είσοδος των γυναικών στις Μονές με παντελόνια).

BLUE STAR:
15/4      Πειραιάς - Πάτμος        23:30 - 06:25
20/4     Πάτμος - Πειραιάς        13:40 - 21:05

Περιλαμβάνονται: • Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς - Πάτμος - Πειραιάς οικονομικής θέσης • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν ως πρόγραμμα • Διαμονή στο ANAMAR PATMOS HOTEL 3* • Μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Αρχηγός/Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο ανά διαν/ση: Ξενοδοχείο 2*: € 0,50 3*: € 1,50 4*: € 3,00 5*: € 4,00

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...