...με διαμονή στο PARADISE ART HOTEL 3*

6 ημέρες οργανωμένη εκδρομή με λεωφορείο με ημιδιατροφή σε τοπικά επιλεγμένα εστιατόρια , στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο Δείπνο και το Πασχαλινό Γεύμα.

 

GROUP 17-20/04
Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο : 299 ευρώ
3ο άτομο * : 223 ευρώ
Μονόκλινο : 415 ευρώ

*Περιορισμένη διαθεσιμότητα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ραφήνα - Άνδρος - Αγ.Μαρίνα - Χώρα - Στενιές
Αναχώρηση από την Αθήνα για το λιμάνι της Ραφήνας, απ’ όπου θα σαλπάρουμε για την Άνδρο. Άφιξη στο Γαύριο και αναχώρηση για τη Μονή της Αγίας Μαρίνας, στην περιοχή των Αποικίων, βόρεια της Χώρας, που έγινε ιδιαίτερα γνωστή και για το θαύμα του μικρού Ανδρέα από την Κύπρο. Συνεχίζουμε για τη Χώρα όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και αργότερα για τις Στενιές με τα όμορφα σοκάκια, τα υπέροχα αρχοντικά και τις λουλουδιασμένες ταράτσες. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο PARADISE ART HOTEL 3* Sup κεντρικό στην Χώρα της Άνδρου. Νηστίσιμο δείπνο σε κοντινό εστιατόριο και παρακολούθηση της Ακολουθίας του Επιταφίου.

Μεγ. Σάββατο: Μονή Παναχράντου - Χωριά Κορθίου - Στραπουργιές
Πλούσιο πρόγευμα. Επίσκεψη και προσκύνημα στην Μονή Παναχράντου ανάμεσα στα χωριά Φάλλικα και Μέσα Βουνί. Αναχωρούμε για την περιοχή του Κορθίου, με αρκετά πυργόσπιτα και τη Σχολή του Γένους, μοναδικό προεπαναστατικό σχολείο της Άνδρου. Αξιόλογες είναι οι εκκλησίες του Αγ. Νικολάου και του Αγ. Ιωάννη, με το κυπαρίσσι στη στέγη. Κοντά βρίσκονται τα πανέμορφα χωριά παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με πρώτο τα Αηδόνια με τα περίφημα αρχοντικά - πυργόσπιτα, όμορφους περιστεριώνες, δείγματα υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής. Συνεχίζουμε για τις Στραπουργιές στις καταπράσινες πλαγιές του βουνού με θέα στη Χώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μετάβαση στην εκκλησία για την Αναστάσιμη λειτουργία. Μετά το Χριστός Ανέστη, μας περιμένει το εορταστικό Αναστάσιμο δείπνο σε κοντινό εστιατόριο!

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γλέντι - Μπατσί
Χρόνια πολλά! Γιορτινό πρόγευμα μπουφέ αργά το πρωί. Αργότερα ακολουθεί το παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα σε κοντινό εστιατόριο. Πρωταγωνιστής φυσικά ο οβελίας, το κοκορέτσι, αλλά και τα κόκκινα αυγά, κρεατικά, σαλάτες, φρούτα γλυκά και άλλα. Το απόγευμα βόλτα στο ιδιαίτερο Μπατσί για βόλτα και καφέ. Επιστροφή το βράδυ.

Δευτέρα: Παλαιόπολη - Μοναστήρι Ζωοδόχου Πηγής - Ραφήνα - Αθήνα
Πλούσιο πρόγευμα. Αναχώρηση για την Παλαιόπολη όπου στο ψηλότερο σημείο της υπάρχουν οι μοναδικοί καταρράκτες των Κυκλάδων. Ακολουθεί επίσκεψη στο Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, το μεγαλύτερο της Άνδρου. Θα καταλήξουμε στο Γαύριο, απ’όπου επιβίβαση στο πλοίο για Ραφήνα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα.

Σημείωση: Η σειρά των επισκέψεων δύναται να αλλάξει, χωρίς να χαθεί καμία από τις επισκέψεις.

SUPERFERRY
17/4      Ραφήνα - Άνδρος        07:50 - 09:45
20/4     Άνδρος - Ραφήνα        16:30 - 18:30

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορά Αθήνα - Ραφήνα - Αθήνα κατά την άφιξη και επιστροφή • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με το SUPERFERRY • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο PARADISE ART HOTEL 3* Sup στην Χώρα της Άνδρου • Μπουφέ πρωϊνό στο ξενοδοχείο και ένα κυρίως φαγητό σε κοντινό εστιατόριο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ.Σάββατο και το Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα στην θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών • Αρχηγός /Συνοδός • Φ.Π.Α.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο ανά διαν/ση: Ξενοδοχείο 2*: € 0,50 3*: € 1,50 4*: € 3,00 5*: € 4,00

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...