Τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας (4* ή 4 SUP*)

Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΡΩΜΗ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN ή ALITALIA

 

4ήμερο
3 Ιαν
Τιμή κατ' Άτομο σε δίκλινο για 3 διαν/σεις, με Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
Από € 475
5ήμερο
22, 23, 24, 26, 29, 30 Δεκ., 2 Ιαν.
Τιμή κατ' Άτομο σε δίκλινο για 4 διαν/σεις, με Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
Από € 525

Προγράμματα 4 ή 5 ημερών με πτήσεις AEGEAN ή ALITALIA. Στη Ρώμη θα δείτε την εκκλησία του Αγίου Παύλου, την Πυραμίδα, το Κολοσσαίο και τις Αυτοκρατορικές Αγορές, το Παλάτσο Βενέτσια, το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη Βιτοριάνο, το άγαλμα του πρώτου βασιλιά της Ιταλίας Βιτόριο Εμμανουέλε, καθώς και το μπαλκόνι της Λετίτσια (μητέρας του Ναπολέοντα Βοναπάρτη). Το βράδυ αν θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε τη συνοικία των Καλλιτεχνών Trastevere.

Η δεύτερη ημέρα περιλαμβάνει την  κύρια ξενάγηση: 

«Η σημερινή μας ημέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στα Μουσεία του Βατικανού, όπου θα δούμε τις αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών, των παπύρων, των αυτοκρατόρων και θα καταλήξουμε στην περίφημη Καπέλα Σιστίνα, το παρεκκλήσιο του Αποστολικού Παλατίου, επίσημης κατοικίας του Πάπα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, την οροφή του οποίου ζωγράφισε ο Μιχαήλ Άγγελος.

Ακολουθεί επίσκεψη στο ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού, όπου βρίσκεται η Βασιλική του Αγίου Πέτρου (η μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου). Θα ξεναγηθούμε στην εκκλησία και θα δούμε την θεσπέσια μαρμάρινη σύνθεση του Μιχαήλ Αγγέλου, την περίφημη Πιετά, καθώς και τον τεράστιο μπρούτζινο άμβωνα του Μπερνίνι».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και εκπομπή στην πρωτεύουσα της Αναγέννησης τη Φλωρεντία.  Εκεί θα απολαύσετε το επιβλητικό Ντουόμο με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκιο, την Πιάτσα ντε λα Σινιορία κ.ά. 

Αναχωρήσεις: 3 Ιανουαρίου 4 μέρες και 22, 23, 24, 26, 29, 30 Δεκεμβρίου, 2 Ιανουαρίου 5 μέρες

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες διακοπές με την φροντίδα της onlineholidays.gr. Καλέστε μας στο 2103290300, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@onlineholidays.gr. Καλές διακοπές...