Το Ναύπλιο είναι η πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας. Τα πάντα στην πρώτη πρωτεύουσα της χώρας μας έχουν μείνει αναλλοίωτα στον χρόνο.  Σημείο συνάντησης του χθες με το σήμερα, πόλος έλξης καλλιτεχνών και χιλιάδων νέων ανθρώπων που θέλουν να βιώσουν τη μυσταγωγία της τραγωδίας και της κωμωδίας. Έστω και στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους. Το περιβάλλον σε ταξιδεύει από μόνο του. Οι ήχοι και το θέαμα προσθέτουν τα απαραίτητα για την… απογείωση. Και μετά η Νέα Επίδαυρος με τις παραλίες και τις ταβέρνες της.

Και το Πόρτο Χέλι και οι Σπέτσες και η Ύδρα και ο Πόρος!

Η «προίκα» της Αργολίδας είναι πραγματικά τεράστια. Ο απόλυτος συνδυασμός για να ζήσετε τις χαρές της ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδας ταυτόχρονα. Ιστορία και σύγχρονη ζωή «παντρεμένα» σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά μπορείτε από το Πόρτο Χέλι να βρεθείτε σε κάποιο από τα κοντινά νησιά. Όρεξη και χρόνο να έχετε για να απολαύσετε τις απίστευτες ομορφιές.

Και καλή διάθεση. Αν και μόλις βρεθείτε στην Αργολίδα η ενέργεια της περιοχής θα σας κάνει να χαμογελάσετε. Ξεκούραση, καλό φαγητό και ποιοτική νυχτερινή ζωή σας περιμένουν για να περάσετε ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Και για να κρατήσετε σημειώσεις για όσα δε θα προλάβετε και θα θελήσετε να δείτε στην επόμενη επίσκεψή σας στην περιοχή. 

Επιλογές ξενοδοχείων…

Εξαιρετική επιλογή αποτελεί το Barcelo, όπως και το  AKS Porto Heli

Previous reading
Ναύπλιο: Η… πρωτεύουσα της καρδιάς μας
Next reading
Ξάνθη: Μία πόλη, πολλές ιστορίες…